zelenskiy-obgovoriv-z-dudoyu-rozsliduvannya-voyennikh-zlochiniv-rosiyskikh-viysk

Зеленський обговорив з Дудою розслідування воєнних злочинів російських військ

 • 81242 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Під час свого нічного звернення Президент України Володимир Зеленський повідомив про обговорення з президентом Польщі Анджеєм Дудою розслідування воєнних злочинів російських військ. Про це інформує УНН.

Цитата

"Розслідування воєнних злочинів російських військ обговорив і з Президентом Польщі Дудою. Також говорили про нові санкції проти росії, гуманітарну та оборонну співпрацю з Польщею.

Всі злочини окупантів фіксуються. Забезпечується необхідна процесуальна основа для притягнення винних російських військових до відповідальності за кожен скоєний ними злочин", - повідомив Президент

Деталі

Гарант підкреслив, що зацікавлений в максимально повному, прозорому розслідуванні, результати якого будуть відомі й пояснені всій міжнародній спільноті. А також забезпечить максимальний доступ журналістів у Бучу та інші звільнені міста України.

"Сотень журналістів з усього світу. І ми зацікавлені в тому, щоб там побували тисячі журналістів. Якнайбільше! Щоб світ бачив, що зробила росія", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо

Факти знищення чоловічого населення Бучі підтвердив журналіст.

Українські Національні Новини

Політика