zelenskiy-obgovoriv-z-monastirskim-zaprovadzhennya-yedinogo-reyestru-zbroyi

Зеленський обговорив з Монастирським запровадження Єдиного реєстру зброї

 • 203326 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський обговорив з міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським запровадження Єдиного реєстру зброї з повноцінним функціоналом. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОП.

Так, Зеленський зустрівся з Монастирським, який повернувся з Вінниці.

Цитата

"Окрему увагу приділили запровадженню Єдиного реєстру зброї з повноцінним функціоналом, що здатний вивести взаємодію громадян та органів поліції на якісно новий рівень у справі цивілізованого легального обігу зброї в Україні", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, Президент і міністр внутрішніх справ обговорили безпекові питання, зокрема запровадження номера 112 як єдиної системи допомоги громадянам, впровадження системи біометричної ідентифікації та верифікації за відбитками пальців і розпізнання облич, що має забезпечити якнайшвидше розкриття злочинів та створення безпечного середовища для громадян.

Доповнення

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомляв, що в Україні найближчим часом ухвалять закон про обіг зброї. У парламенті відбувається дискусія щодо доступу громадян до вогнепальної короткоствольної зброї.

17 лютого у МВС презентували Єдиний реєстр вогнепальної зброї.

23 лютого Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроект про право на цивільну вогнепальну зброю.

Додамо

Зеленський повідомляв що з'ясовують деталі по кожному ворожому ракетному обстрілу території України.

Українські Національні Новини

Політика