zelenskiy-obgovoriv-z-premyerom-yaponiyi-naslidki-pidrivu-kakhovskoyi-ges-ta-kroki-dlya-realizatsiyi-ukrayinskoyi-formuli-miru

Зеленський обговорив з прем’єром Японії наслідки підриву Каховської ГЕС та кроки для реалізації української формули миру

 • 229319 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Японії Фуміо Кішідою, під час якої лідери обговорили катастрофічні наслідки підриву росією Каховської ГЕС, а також кроки для реалізації української формули миру. Про це йдеться на сторінці Зеленського у Telegram, передає УНН.

Цитата

"Під час телефонної розмови з Прем’єр-міністром Японії Фуміо Кішідою розповів про катастрофічні наслідки підриву Росією Каховської ГЕС, ситуацію на лінії фронту та чергову активізацію російського ракетного терору проти України. Говорили про подальшу безпекову підтримку з боку Японії, співпрацю між нашими країнами та відбудову України”, – сказав Зеленський.

Деталі

Зеленський додав, що лідери також обговорили кроки для реалізації української формули миру та підготовку до Глобального саміту миру.

Доповнення

У четвер Володимир Зеленський провів відеозустріч із представниками світової екоспільноти. Він запросив їх до міжнародної робочої групи щодо протидії екологічним злочинам рф.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Рівень води на Херсонщині впав до 5,23 метра - голова ОВА

     • 323201 переглядiв