zelenskiy-obitsyaye-restavruvati-tarakanivskiy-fort-ostrozkiy-i-dubenskiy-zamki

Зеленський обіцяє реставрувати Тараканівський форт, Острозький і Дубенський замки

 • 43577 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. До програми "Великого будівництва" на 2021 рік будуть включені три об’єкти Рівненщини - Тараканівський форт, Острозький і Дубенський замки. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський, передає УНН із посиланням на пресслужбу ОПУ.

"Тараканівський форт, Острозький і Дубенський замки цікаві своєю історією - будуть включені до програми великої реставрації на 2021 рік", - сказав Зеленський.

За його словами, це туристичні "магніти" країни і, зокрема, Рівненщини.

"Тараканівський форт, Острозький замок і Дубенський замок внесли до нашої програми, яка починає працювати наступного року. Реставруватимуться замки, музеї, історичні, культурні місця по всій країні. Таких проектів буде розпочато близько 100 у наступному році", – додав Зеленський.

Також він наголосив, що у 2021 році продовжиться спорудження доріг у межах Національної програми "Велике будівництво". Зокрема, по всій країні планують побудувати у півтора раза більше кілометрів автошляхів, ніж цьогоріч.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський у межах робочої поїздки до Закарпатської області відвідав обласну філармонію та заявив, що її ремонт буде включено до "Великого будівництва" у культурі.

Українські Національні Новини

Політика