zelenskiy-obrav-trokh-kandidativ-do-skladu-komisiyi-na-konkurs-direktora-dbr

Зеленський обрав трьох кандидатів до складу комісії на конкурс директора ДБР

 • 15752 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський визначив три кандидатури до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань. Про це йдеться у відповідному указі №393/2020, опублікованому на сайті ОПУ, інформує УНН.

"Відповідно до абзацу другого частини третьої статті 11 Закону України "Про Державне бюро розслідувань" постановляю:

1. Визначити для включення до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань таких осіб:

▪️ Бірюкова Аліна Миколаївна — проректор Академії адвокатури України (за згодою);

▪️ Головко Олександр Миколайович — завідувач кафедри державно-правових дисциплін юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна (за згодою);

▪️ Кучинська Оксана Петрівна — професор кафедри правосуддя Київського національного університету імені Тараса Шевченка (за згодою).

2. Увільнити від виконання обов’язків членів комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань О.Квашу, О.Костенка, В.Кощинця", - йдеться у тексті указу.

Зазначається, що у зв’язку з цим визнати таким, що втратив чинність, указ Президента України від 26 червня 2019 року №457 "Про визначення осіб до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань".

Вказується, що цей Указ набирає чинності з дня його опублікування - 15 вересня 2020 року.

Як повідомлялося раніше в УНН, Богдана допитали у ДБР: стало відомо, про що.

Українські Національні Новини

Політика