zelenskiy-oprilyudniv-mini-film-pro-poyizdku-na-khmelnichchinu

Зеленський оприлюднив міні-фільм про поїздку на Хмельниччину

 • 22591 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму влозі підбив підсумки дводенної робочої поїздки на Хмельниччину. Відео тривалістю трохи більше 20 хвилин оприлюднено в Telegram-каналі Президента, передає УНН.

"Хмельниччино, дякую за теплий і позитивний прийом! За два дні нам вдалося вирішити безліч питань і провести важливі перемовини, що допоможуть вашому краю ще швидше досягнути позитивних змін", - написав Зеленський.

Нагадаємо, під час поїздки на Хмельниччину Зеленський відвідав лабораторію мікробіологічних досліджень ДУ "Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України" та перевірив умови праці медпрацівників.

Крім того, Зеленський позапланово відвідав один з гуртожитків Хмельницького національного університету, де станом на початок року навчалося понад 7,5 тис. осіб.

Президент також обговорив з представниками місцевого бізнесу Хмельницької області нагальні проблеми, які гальмують розвиток різних сфер економіки регіону.

Крім того, Глава держави у межах робочої поїздки на Хмельниччину та зустрічі з представниками туристичної галузі відвідав Кам'янець-Подільську фортецю.

Українські Національні Новини

Політика