zelenskiy-opublikuvav-pershi-rezultati-analiziv

Зеленський опублікував перші результати аналізів

 • 20534 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Кандидат в президенті Володимир Зеленський опублікував результати аналізів зроблені у столичній клініці Eurolab, повідомляє УНН.

“Весна прийшла і ми зробили це разом”, — написав Володимир Зеленський над фотокопіями результатів аналізів.

На фото видно, що результат скринингу на наркотики негативний.

Крім того, повідомляється, що додатково зразок біоматеріалу для дослідження вмісту наркотичних речовин надіслано до незалежної лабораторії мережі клінік HM Hospitales (Іспанія).


Нагадаємо, сьогодні кандидат у президенти Петро Порошенко пройшов медогляд перед дебатами на стадіоні "Олімпійський". 

Раніше цього дня в одній з лабораторій медичного центру Eurolab здав аналізи ще один кандидат у президенти України Володимир Зеленський.

Як повідомляв УНН, 3 квітня кандидат в президенти Володимир Зеленський у відеозверненні, записаному на НСК "Олімпійський", запропонував провести на території спорткомплексу відкриті дебати своєму опоненту, діючому президентові України Петру Порошенку. Він також зазначив, що кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів.

Порошенко у відповідь також записав відеозвернення, в якому погодився з місцем проведення дебатів. Також він запропонував Зеленському пройти медекспертизу на "Олімпійському".

Натомість, у штабі Зеленського закликали Петра Порошенка здати з ним аналізи в клініці Eurolab, не на "Олімпійському".

Українські Національні Новини

Політика