zelenskiy-pered-deputatami-lyuksemburgu-ukrayini-potribno-bilshe-zbroyi-ta-sanktsiy-proti-rf

Зеленський перед депутатами Люксембургу: Україні потрібно більше зброї та санкцій проти рф

 • 90802 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Україні потрібно більше сучасної зброї та санкцій проти рф. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час промови в палаті депутатів Люксембургу, передає УНН.

Цитата

"Потрібно більше зброї для України – сучасної зброї, яка забезпечить перевагу нашої держави над росією в цій війні не тільки завдяки сміливості, завдяки розуму, а й технологічно. І я прошу вас захищати цю потребу перед іншими європейськими державами. Потрібно ще більше санкцій проти росії за війну. Одразу, щойно запрацює шостий санкційний пакет, ми всі маємо готувати сьомий", - сказав Зеленський.

Деталі

Президент наголосив, що всі російські посадовці, які працюють на війну, і всі російські судді, які працюють на репресії, повинні потрапити під санкції.

"Активи цих та інших підсанкційних осіб – як фізичних, так і юридичних, а також активи російської держави, які зберігаються в іноземних юрисдикціях, мають бути заморожені. Всі. І потрібно знайти юридичну можливість конфіскувати їх, щоб направити на відшкодування збитків, яких Росія завдала жертвам війни. Це буде справедливо. І повчально для агресора", - зазначив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люксембург заморозив російські активи на суму 2,5 млрд євро

Доповнення

В Міноборони Великої Британії підтвердили, що відправлять Україні ракетні системи MLRS.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Більше ніж подвоєння: НБУ підвищив облікову ставку до 25%

     • 210714 переглядiв

    Ірландія визнала геноцидом вторгнення рф в Україну

     • 149782 переглядiв

    Україна отримує 330 млн євро від ЄС: підписано угоду

     • 112421 переглядiв