zelenskiy-pidpisav-ukaz-pro-nagorodzhennya-nashikh-zakhisnikiv-3

Зеленський підписав указ про нагородження наших захисників

 • 141686 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський підписав указ про нагородження наших захисників. Про це він сказав у своєму відеозверненні, передає УНН.

Цитата

"Підписав нові укази про нагородження наших воїнів. 293 учасники бойових дій відзначені державними нагородами", - зазначив президент.

Доповнення

Також Зеленський вручив державні нагороди медійникам, які були відзначені з нагоди Дня Незалежності цього року.

"Це й репортери, і оператори, і продюсери, редактори, і ведучі... Вони всі зробили помітний внесок у нашу перемогу в інформаційному протистоянні з росією, у подолання російської пропаганди та поширення просто правди про війну, про нашу незалежність", - сказав він.

"Вшанували хвилиною мовчання медійників, чиї життя забрала ця війна. Станом на сьогодні це 38 людей – громадяни не тільки нашої держави, а й іноземці, які приїхали в Україну по правду й загинули від російської зброї", - наголосив глава держави.

Нагадаємо 

Зеленський заявив, що поступово буде відзначено всіх лідерів політики, культури, спорту та бізнесу, які в найважчі півроку з 24 лютого до 24 серпня особисто були в Києві, особисто долучилися до захисту нашої держави.

Українські Національні Новини

Суспільство