zelenskiy-pidpisav-zakon-pro-dodatkovikh-19-mlrd-grn-na-dorogi

Зеленський підписав закон про додаткових 19 млрд грн на дороги

 • 19430 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський підписав закон про виділення з Державного бюджету - 2021 додаткових 19 млрд гривень на дороги й інфраструктуру. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані на сайті ВР.

Деталі

Так, 8 грудня закон про внесення змін до додатків № 1 та № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" (щодо реалізації інфраструктурних проєктів та розвитку об'єктів соціально-культурної сфери) було повернуто з підписом Президента, свідчать дані з картки документу.

Доповнення

Верховна Рада у другому читанні схвалила законопроект № 6298 “Про Державний бюджет України на 2021 рік” (щодо реалізації інфраструктурних проектів та розвитку об’єктів соціально-культурної сфери), яким пропонувалося виділити додатково 19 млрд гривень на розбудову транспортної інфраструктури Державним агентством автомобільних доріг України (Укравтодором).

Під час обговорення усіх правок народні депутати вказували на нераціональний перерозподіл коштів Держбюджету-2021, які йдуть на створення “округів провласним нардепам”.

Українські Національні Новини

Політика