zelenskiy-podyakuvav-dzhonsonu-za-milyard-funtiv-na-bezpekovu-dopomogu-ukrayini

Зеленський подякував Джонсону за мільярд фунтів на допомогу Україні

 • 97679 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону за надання додаткового мільярда фунтів стерлінгів на безпекову допомогу. Про це він написав у своєму Twitter, передає УНН.

Цитата

“Я вдячний прем'єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону за виділення додаткового мільярда фунтів стерлінгів на безпекову допомогу Україні. Велика Британія наш справжній друг і стратегічний партнер. Цінуємо послідовну лідерську підтримку України у протидії російській агресії”, – написав Зеленський.

Деталі

Зі свого боку прем’єр-міністр Борис Джонсон запевнив, що Велика Британія повністю підтримує Україну у боротьбі з російською агресією та допомагатиме у тому, щоб завдати поразки російському диктатору.

“Велика Британія лідирує у наданні життєво важливої військової допомоги Україні. Ми, як і раніше, повністю підтримуємо президента Зеленського та український народ у тому, щоб забезпечити поразку путіна”, – відповів Джонсон Зеленському у Twitter.

Доповнення

Як писав УНН, Велика Британія надасть Україні пакет військової допомоги у розмірі 1,2 млрд доларів. Фінансування буде спрямовано на посилення обороноздатності України.

Українські Національні Новини

Політика