zelenskiy-poperediv-ukrayintsiv-pro-mozhlivi-raketni-ataki-rf-na-svyata

Зеленський попередив українців про можливі ракетні атаки рф на свята

 • 487881 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення попередив українців про можливі російські ракетні удари у святкові дні та закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги, пише УНН.

Цитата

"Будь ласка, памʼятайте, хто воює проти нас. У святковий час, який наближається, російські терористи можуть знову активізуватися. Вони зневажають християнські цінності й будь-які цінності взагалі. Тому, будь ласка, зважайте на сигнали повітряної тривоги, допомагайте одне одному і завжди бережіть одне одного. И еще. Граждане россии должны четко понимать, что террор никогда не остается без ответа", - наголосив лідер країни.

Додамо

Як повідомили Військово-морські сили Збройних сил України, на бойовому чергуванні в Чорному морі станом на 23 грудня перебувають дев’ять російських кораблів, із них – один носій "Калібрів" із загальним залпом у чотири ракети.

"В Азовському морі перебувають два ворожі кораблі, в Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "Калібр" загальний залп яких становить – 72 ракети", – йдеться в повідомленні.

Напередодні у ВМС повідомляли, що в останні шість днів росія не тримала на чергуванні в Чорному морі носіїв крилатих ракет "Калібр".

Нагадаємо

Директор Соціологічної групи "Рейтинг" Любомир Мисів повідомив, що наразі спостерігається тенденція до збільшення тих, хто підтримує саме ідею святкувати Різдво 25 грудня.

Українські Національні Новини

Суспільство