zelenskiy-poperedu-noviy-raund-peregovoriv-bo-mi-shukayemo-miru

Зеленський: попереду – новий раунд переговорів, бо ми шукаємо миру

 • 99521 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. У своєму черговому відеозверненні Президент України Володимир Зеленський повідомив, що попереду тиждень очікується дуже насичений, тож нікому не вдасться сховати український інтерес десь у політичних кабінетах або в бюрократичних лазівках, згадуючи про чергові переговори в Туреччині. Про це повідомляє УНН.

Цитата

"Попереду – і новий раунд переговорів, бо ми шукаємо миру. Реально. Без затягування. Як мені доповіли, є можливість і потреба очної зустрічі вже на території Туреччини. Це непогано. Подивимося на результат.

Наші пріоритети на переговорах відомі. Суверенітет і територіальна цілісність України не підлягають сумніву. Дієві гарантії безпеки для нашої держави – обовʼязкові. Очевидна й наша мета – мир і якнайшвидше відновлення нормального життя в нашій рідній державі", - повідомив Глава держави.

Деталі

Володимир Зеленський додав, що буде працювати над новими санкціями проти росії.

"Звичайно, будемо працювати на тижні й заради нових санкцій проти Російської Федерації, проти агресії, які потрібні доти, доки російські війська залишаються на території України", - повідомив Президент.

Нагадаємо

Наступний раунд перемовин між Україною та росією відбудеться 28-30 березня в Туреччині.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі