zelenskiy-poroshenku-ya-rezultat-vashikh-pomilok

Зеленский-Порошенку: я - результат ваших помилок

 • 10643 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Кандидат в президенти України Володимир Зеленський під час дебатів на НСК "Олімпійський" назвав себе результатом помилок Президента Петра Порошенка, передає кореспондент УНН.

"Чи міг я колись уявити, я - простий хлопець з Кривого Рогу, буду боротись за крісло президента проти людини, яку впевнено і беззаперечно обрали президентом України у 2014 році?", - запитав Зеленський.

Він заявив, що сам у 2014 році підтримував Порошенка.

"Але я помилився. Скажу відверто - чи могли ми тоді уявити, що його "жити по-новому" стане наше - виживати. Чи могли ми уявити, що ваше "я закінчу війну за 2 тижні" стане наше - Іловайськ і Дебальцеве? Чи могли ми тоді уявити, що його "Збагачення людей" стане збагачення лише його людей. Чи могли ми з вами уявити, що Революцією гідності скористаються негідники?", - запитав кандидат.

З його слів, український народ "помилився" тому, що люди "голосували за одного Порошенка, а обрали іншого".

"Існує два Порошенка. Перший - прекрасний оратор, спеціаліст, фінансист, економіст, на цьому знається. Він зазвичай з'являється тоді, коли є камери. Коли вимикаються, з'являється інший - такий собі Петро Другий. Перший на Михайлівській площі каже "Путін, я тобі покажу". Другий тихенько з Медведчуком передає прівєтіки в Москву... Тому, пан Порошенко, я тут, зі своєю командою. Я не політик, я просто людина, яка прийшла зламати цю систему. Я - результат, Петро Олексійович, ваших помилок", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, Чинний Голова держави і кандидат у президенти України Петро Порошенко під час дебатів перейшов на сцену до опонента по передвиборчих дебатах Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика