zelenskiy-pospilkuvavsya-z-alen-delonom-putin-znaye-skilki-gine-lyudey

Зеленський поспілкувався з Ален Делоном: путін знає, скільки гине людей

 • 341414 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю з французьким актором Аленом Делоном заявив, що президент рф володимир путін знає, скільки людей гине в Україні внаслідок війни, проте для нього це лиш "частина плану". Про це повідомляє УНН.

Цитата

"Він не вважає, що тут є окрема нація, що окремі люди. Він вважає, що ми - частина його світу, та хоче повернення радянського союзу.. всі, хто стоять на цьому шляху просто розхідний матеріал. Він іде до цієї цілі, абсолютно розуміючи, що робить... Він знає, скільки гине людей, знає абсолютно все детально. Просто для нього це невід'ємна частина плану", - розповів Зеленський Делону.

Деталі

На думку президента України, багатьом росіянам "зламали мозок" інформаційною війною, тому вони "з'їхали з глузду та радіють, коли нас вбивають". Проте, переконаний Зеленський, росія обов'язково програє.

"Ми знаємо, що історично вони програють... Високу ціну заплатять всі живі, багато людей, тварин, всього живого загине", - сказав він.

Зеленський також розповів, що у ході обміну українська сторона отримала тіло загиблого британця, який був волонтером і допомагав мирному населенню.

"Він був у полоні. Півтора місяця вони (російська сторони - ред.) не передавали труп. Він був без частин тіла... Це показник, видно, що вони цим залякують людей. Всі розуміють, що з ними не можна говорити після цього. Це тероризм, це не війна уже навіть", - зазначив Зеленський.

Своєю чергою 86-річний актор висловив слова підтримки українському народу. У відповідь на подяку Зеленського за стійку позицію, Ален Делон відказав: "Це той мінімум, який я можу зробити. Тому, що ви не заслуговуєте на той біль, яким живе ваш народ."

Наостанок Зеленський запросив актора відвідати Київ з візитом, зазначивши, що буде радий вітати його у столиці.

Нагадаємо

Зеленський в інтерв'ю французьким ЗМІ повідомив, що в Україні щодня гине близько 50 військових.

Українські Національні Новини

Політика