zelenskiy-postupovo-vidznachimo-vsikh-lideriv-politiki-kulturi-sportu-ta-biznesu-yaki-osobisto-doluchilisya-do-zakhistu-ukrayini

Зеленський: поступово відзначимо всіх лідерів політики, культури, спорту та бізнесу, які особисто долучилися до захисту України

 • 178054 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що поступово буде відзначено всіх лідерів політики, культури, спорту та бізнесу, які в найважчі півроку з 24 лютого до 24 серпня особисто були в Києві, особисто долучилися до захисту нашої держави. Про це повідомляє УНН з посиланням на відеозвернення президента.

Цитата

"На нашій Алеї сміливості в Києві з’явилися сьогодні ще дві таблички – з іменами пана Президента Латвійської Республіки Левітса і голови польського уряду Матеуша Моравецького. Поступово відзначимо всіх лідерів політики, культури, спорту та бізнесу, які в найважчі півроку з 24 лютого до 24 серпня особисто були в Києві, особисто долучилися до захисту нашої держави", - сказав він.

Нагадаємо 

Найбільша політична фракція в Європейському парламенті - від Європейської народної партії (ЄНП) - висунула народ України та Президента Володимира Зеленського на премію імені Сахарова цього року.

Українські Національні Новини

Суспільство