zelenskiy-povidomiv-pro-pidgotovku-ponad-chotirokh-tisyach-punktiv-nezlamnosti-po-vsiy-krayini

Зеленський повідомив про підготовку понад чотирьох тисяч «Пунктів незламності» по всій країні

 • 741708 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив про підготовку понад чотирьох тисяч «Пунктів незламності» по всій країні на випадок нових російських масованих обстрілів та серйозних проблем з енергопостачанням.

Про це повідомляє УНН з посиланням на вечірнє звернення Президента до українського народу.

Деталі

За словами українського Президента, підготовлено вже понад чотири тисячі таких пунктів, в планах розгортання більшої кількості.

Цитата

"Розгортаємо по всій країні й наш новий проект підтримки людей – «Пункти незламності». За підсумками цього дня підготовлено вже понад 4 тисячі таких пунктів. Заплановано ще більше", — розповів Зеленський.

Такі пункти діятимуть, якщо знову відбудуться масовані російські удари і якщо буде розуміння, що за години постачання електрики не відновити — там усі базові послуги доступні: електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечка, які будуть надаватися безкоштовно й цілодобово.

Пункти працюватимуть обов’язково при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо.

Розміщення та додаткову інформацію можна знайти на сайті «Пункти незламності».

На сайті та в усіх «Пунктах незламності» можна буде дізнатися, де працюють найближчі АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Нагадаємо

У нещодавно деокупованому Херсоні з 18 листопада запрацювали мобільні пункти обігріву, які отримали назву "Пункти незламності".

Українські Національні Новини

Політика