zelenskiy-povidomiv-pro-zrostannya-intensivnosti-vognyu-rosiyskikh-viysk-na-kharkivskomu-napryamku-na-donbasi-u-dnipropetrovskiy-oblasti

Зеленський повідомив про зростання інтенсивності вогню російських військ на Харківському напрямку, на Донбасі, у Дніпропетровській області

 • 159931 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. У своєму вечірньому зверненні Володимир Зеленський повідомив про зростання інтенсивності вогню російських військ на Харківському напрямку, на Донбасі, у Дніпропетровській області. Про це повідомляє УНН.

Цитата

"Інтенсивність вогню російських військ на Харківському напрямку, на Донбасі, у Дніпропетровській області значно зросла. Вони так само, як і раніше, вважають для себе нормальними мішенями звичайну житлову інфраструктуру. російська армія в цій війні назавжди впише себе у світову історію як чи не найбільш варварську та нелюдську армію світу", - повідомив Президент.

Деталі

Гарнат держави підкреслив, що рашисти цілеспрямовано вбивати мирних людей, руйнувати житлові квартали, цивільну інфраструктуру, застосовувати для цього всі види озброєння, зокрема й заборонені міжнародними конвенціями.

"Це вже фірмовий почерк російської армії. І це така підлість, яка на покоління позначить російську державу як джерело абсолютного зла", - додав Президент.

Нагадаємо

Військовослужбовці Збройних сил відбили три атаки російсько-окупаційних військ на східному напрямку.

Українські Національні Новини

Політика