zelenskiy-poyide-u-parizh-ozbroyeniy-pevnoyu-informatsiyeyu-vid-rozvidki-ta-spetssluzhb

Зеленський поїде у Париж, "озброєний певною інформацією" від розвідки та спецслужб

 • 12619 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський отримав інформацію від 22 установ, що буде корисна під час "нормандського" саміту і буде використана в інтересах держави. Про це під час брифінгу заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов за підсумками засідання РНБО за участю Президента Володимира Зеленського перед "нормандським" самітом, передає кореспондент УНН.

"Президент їде до "нормандського" формату, озброєний певною інформацією, я думаю, яка буде абсолютно корисно використана в інтересах нашої держави. Я хочу зауважити, що 22 установи відпрацьовували усі ці процеси, і наші спецслужби, безпосередньо Служба зовнішньої розвідки, служба управління Міноборони, служба прикордонної розвідки, служба, яка займається розвідкою СБУ. Усі відпрацювали і отримали відзнаку дуже якісної роботи у цьому напрямку", - розповів Данілов.

Як раніше повідомляв УНН, в України є п’ять варіантів, залежно від того, як складуться переговори під час зустрічі "нормандської четвірки" у Парижі 9 грудня.

Нагадаємо, під час засідання Ради національної безпеки і оборони України за участю Президента України Володимира Зеленського перед "нормандським" самітом було розглянуто три питання, пов'язані з безпекою та обороною.

Раніше сьогодні, 7 грудня, Президент Зеленський зібрав закрите засідання РНБО перед "нормандським" самітом.

"Нормандська" зустріч запланована на 9 грудня в Парижі. У зустрічі візьмуть участь лідери чотирьох країн: України, Росії, Франції та Німеччини. Очікується перша зустріч Президента України Володимира Зеленського з президентом РФ Володимиром Путіним. Останній раз зустріч в "нормандському форматі" на рівні глав держав відбулася 19 жовтня 2016 року в Берліні.

Українські Національні Новини

Політика