zelenskiy-pozaplanovo-vidvidav-studentskiy-gurtozhitok-na-khmelnichchini

Зеленський позапланово відвідав студентський гуртожиток на Хмельниччині

 • 21062 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. У межах робочої поїздки до Хмельницької області Президент України Володимир Зеленський позапланово відвідав один з гуртожитків Хмельницького національного університету, де станом на початок року навчалося понад 7,5 тис. осіб. Про це інформує пресслужба ОП, передає УНН.

Повідомляється, що Глава держави під час візиту особисто перевірив, у яких умовах проживають студенти. Зокрема, оглянув кухню, житлові та душові кімнати, а також тренажерний зал, який студенти відремонтували власноруч.

"Це непоганий гуртожиток, порівняно з тими, які я бачив. Видно, що мешканці утримують його в порядку. Нам потрібна програма створення сучасних якісних гуртожитків по всій країні", – сказав Зеленський після відвідання гуртожитку у Хмельницькому.

У Президента зазначили, що після зустрічі з очільниками закладів вищої освіти 2 червня Зеленський вирішив включити зведення та ремонт гуртожитків у програму "Велике будівництво", задля забезпечення комфортних умов проживання студентів.

Нагадаємо, Зеленський під час зустрічі з керівниками провідних закладів вищої освіти України заявив що в країні існує кадровий голод, і цю проблему має вирішувати вища освіта.

Українські Національні Новини

Політика