zelenskiy-pratsyuyemo-vden-i-vnochi-schob-povernuti-polonenikh-moryakiv-dodomu

Зеленський: працюємо вдень і вночі, щоб повернути полонених моряків додому

 • 13414 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Ми працюємо вдень і вночі, щоб повернути полонених моряків додому. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський в Одесі під час вітального слова службовцям ВМС України, передає УНН.

"Ми працюємо вдень і вночі, щоб повернути полонених моряків додому. І я роблю все, щоб слова про повернення нарешті перетворилися на міцні обійми з нашими хлопцями", - зазначив Зеленський.

Президент наголосив, що "наша спільна мета – сильні, оснащені сучасними кораблями, озброєнням і технікою Військово-Морські сили України. На цьому шляху ми відчуваємо вагому підтримку з боку наших міжнародних друзів і партнерів, які сьогодні стоять з вами в одному строю".

"Від імені українського народу щиро дякую всьому особовому складу Військово-Морських Сил за вірність присязі, стійкість, відвагу та самовідданість. Українські моряки щодня мужньо та героїчно захищають наші морські кордони, нашу свободу та незалежність. Вітаю з Днем ВМС!" - додав він.

Як зазначено у повідомленні Офісу Президента України у Twitter, у день ВМС Зеленський відвідав Одесу, щоб особисто привітати моряків та учасників навчання #SeaBreeze2019.

Нагадаємо, День Військово-Морських Сил Збройних Сил України — професійне свято військовослужбовців і працівників Військово-Морських Сил Збройних Сил України. З 2015 року відзначається в першу неділю липня.

Українські Національні Новини

Політика