zelenskiy-privitav-ryatuvalnikiv-iz-profesiynim-svyatom

Зеленський привітав рятувальників із професійним святом

 • 13390 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський взяв участь в урочистому заході до Дня рятівника у Львові і привітав рятувальників із професійним святом, повідомляє УНН.

“Від імені усього українського народу я хочу привітати всіх, всіх присутніх, всіх причетних, з професійним святом, з Днем рятівника. Ви всі робите велику справу. Багатотисячне військо рятівників, які будь-якої хвилини готові прийти на допомогу та захистити людей від лиха. Цьогоріч вся наша Україна побачила відвагу та самовіддачу воїнів служби порятунку. Під час пожеж у Чорнобильській зоні, Луганській, Житомирській та Харківській областях. Під час страшного паводку у Західній Україні. Ви показали свої найкращі якості та вберегли країну від великої біди. Ми безмежно пишаємось вами та дякуємо всім вам за службу”, - сказав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що 10 звичайних громадян також стали героями, які зберегли життя 14 українцям.

“Сьогодні ви приєднуєтесь до великої команди українських супергероїв та отримаєте звання “герой-рятувальник” року”, - додав Президент.

Він також побажав рятувальникам, щоб у їхній роботі та житті країни ставалося якомога менше ситуацій, коли вони можуть проявити свій героїзм.

“Я бажаю вам міцного здоров’я. І ви нас всіх бережете, ми вам вдячні. Бережете нас не тільки в цей день, а бережете щодня. Тому я хочу від душі, від серця, від кожного українця - побажати, бережіть себе”, - сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні Україна відзначає День рятівника.

Українські Національні Новини

Політика