zelenskiy-privitav-ukrayinok-iz-mizhnarodnim-zhinochim-dnem

Зеленський привітав українок із Міжнародним жіночим днем

 • 14561 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський привітав жінок з Міжнародним жіночим днем, який відзначають щорічно 8 березня. Привітання Президент розмістив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"У моєму дитинстві 8 Березня чоловіки дарували жінкам квіти й говорили про те, як своєю любов'ю, красою та турботою вони надихають "сильну стать" на подвиги. Але насправді жінки і самі здійснюють подвиги. Щодня. Вони боронять Батьківщину, навчають дітей, лікують і рятують життя, керують компаніями, роблять наукові відкриття і створюють мистецтво. Примудряються поєднувати роботу, сім'ю, друзів, відпочинок, спорт, саморозвиток, благодійність та ще й пам'ятають, де ми, чоловіки, поклали свої речі. Ми готові допомагати вам у всьому, щоб ви могли стати тими, ким бажає ваша душа. Адже ми вас любимо. З Міжнародним жіночим днем! Нехай всі ваші мрії здійснюються", - написав Зеленський.

Нагадаємо, Міжнародний жіночий день 8 березня святкують в низці країн. У деяких з них сьогодні встановлено державне свято, зокрема і в Україні.

Українські Національні Новини

Політика