zelenskiy-priyizdiv-do-radi-cherez-pitannya-rinku-zemli-vereschuk

Зеленський приїздив до Ради через питання ринку землі - Верещук

 • 15027 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Президент Володимир Зеленський приїздив сьогодні до Верховної Ради на зустріч із пропрезидентською політичною партією "Слуга народу" для того, щоб народні депутати знайшли компроміс у питанні відкриття ринку землі. Про це заявила представник уряду в парламенті Ірина Верещук журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Президент лобіює суспільне благо, він хоче, аби ринок запрацював. Я думаю, це і є підтримка Президента, аби потім, коли ситуація зайде в якийсь глухий кут, не намагатися всім світом сідати за якісь круглі столи і з суспільством розмовляти уже в інший спосіб, - ми маємо навчитися дебатувати в парламенті", - зазначила нардеп.

За її словами, Президент навряд чи читав усі 10 альтернативних законопроектів про обіг землі, втім він розбирається у нюансах і демонструє свою політичну волю для вирішення цього питання.

При цьому вона додала, що рекомендований профільним комітетом законопроект щодо відкриття ринку землі не є президентським і навіть урядовим - він розроблений парламентарями, тож вони можуть дозволити собі дискусію навколо цього питання.

Нагадаємо, народні депутати так і не почали розгляд земельних законопроектів, оскільки в засіданні була оголошена перерва, а керівник парламенту запросив на консультацію керівників фракцій до свого кабінету.

Українські Національні Новини

Політика