zelenskiy-pro-derzhperevorot-ti-khto-yogo-gotuvali-ne-zminili-svoyi-plani

Зеленський про держпереворот: ті, хто його готували, не змінили свої плани

 • 23670 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський прокоментував ситуацію із державним переворотом, заявивши, що ті, хто його готували, не змінили плани. Про це він заявив в інтерв’ю “1+1”, передає УНН.

Цитата

"Я не готовий про це говорити…Про такі речі не можна говорити. У них глобально плани не змінилися. Я думаю, деякі люди отримали комунікацію з боку і наших стратегічних партнерів, отримали сигнали", - заявив він.

Деталі

Зеленський також зазначив, що Україна отримувала інформацію про внутрішню дестабілізацію під час співпраці із США. Він зазначив, що у Вашингтоні все розуміють, та він радий, що суспільство не підтримує такі кроки деяких угруповань.

“Я ж отримав не просто так цю інформацію. Всі знають про це. І про це говорили", - додав Президент.

Контекст

26 листопада під час спілкування із українськими журналістами президент України Володимир Зеленський заявив, що має інформацію про підготовку спроби державного перевороту в Україні 1-2 грудня за участю "представників Росії". Кремль заперечив слова Зеленського щодо участі Росії у можливому держперевороті в Україні.

Крім того, журналіст американського видання BuzzFeed Крістофер Міллер повідомив у Twitter, що державний переворот в Україні нібито планували співробітник ФСБ і троє перебіжчиків МВС України, які перебувають в окупованому Криму. Серед них згадувалося і ім’я Едуарда Федосова. Про це журналісту розповів співрозмовник, близький до президента Зеленського.

У цьому списку також фігурував колишній заступник голови Державної міграційної служби України та колишній високопоставлений чиновник МВС Василь Грицак. Проте останній заперечив інформацію про участь у заколоті. За його словами, наразі він проживає у Київській області.

Українські Національні Новини

Політика