zelenskiy-pro-virok-poroshenku-vse-sche-poperedu

Зеленський про вирок Порошенку: все ще попереду

 • 41173 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. На колишню українську владу, зокрема й президента Петра Порошенка - чекає "багато вироків". Про це сказав Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції у середу, передає кореспондент УНН.

"Що стосується вироку пану Порошенку: я впевнений в цьому і впевнений, що все це ще попереду. Ви ж бачили і вчорашній скандал. Я думаю, вони так керували державою, що їх чекає дуже багато різних "пригод" і різних вироків", - сказав Зеленський.

При цьому, говорячи про вирок він додав, що це не його повноваження, а суду.

Як повідомлялося раніше в УНН, Офіс Генпрокурора відкрив провадження щодо "плівок Деркача".

Нагадаємо, як повідомляв голова ВРУ Дмитро Разумков, у парламенті є ще неоформлена ініціатива щодо створення ТСК щодо розслідування питань, які були оприлюднені під час конференції нардепа Андрія Деркача.

Додамо, із запису нібито розмови Петра Порошенка та Джо Байдена від 13 травня 2016 року, яку представив нардеп Андрій Деркач, зокрема, стало відомо, що п’ятий Президент України Петро Порошенко у травні 2016 року нібито похвалився віце-президенту США Джо Байдену, що підняв тарифи на комунальні послуги в країні на 100%, що на 25% більше від того, що вимагав МВФ.

Українські Національні Новини

Політика