zelenskiy-pro-vorozhiy-obstril-odesi-yim-bi-tilki-vbivati-y-ruynuvati

Зеленський про ворожий обстріл Одеси: "Їм би тільки вбивати й руйнувати"

 • 116323 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні прокоментував обстріл Одеси, який здійснили російські окупанти, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні загарбники завдали ракетного удару по Одесі. По місту, в якому майже кожна вулиця має щось памʼятне, щось історичне. Але для російської армії й це не має значення. Їм би тільки вбивати та руйнувати. Одеса? Харківщина? Донбас? Їм однаково. Лише Збройні Сили України й опір нашого народу можуть зупинити цю нелюдську навалу. Це варварство, яке має ракети, але не має нічого з того, що робить людей людьми. Такі дії російських окупантів, і особливо напередодні дня памʼяті усіх жертв Другої світової війни і Дня перемоги над нацизмом, мають нагадати кожній державі й кожному народу, що неможливо один раз і назавжди перемогти зло. На жаль, зло має властивість повертатися, коли люди не поважають права інших людей, зневажають закон і руйнують культуру. Саме це сталося з російською державою. Саме тому ми всі зараз маємо захищатися. Захищати наших людей, наші міста і навіть наші музеї, які стають мішенями для прицільних російських ракетних ударів.

Нагадаємо 

Сьогодні, 7 травня, російські окупанти нанесли ракетні удари по міжнародному аеропорту “Одеса” та по одному з районів області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП