zelenskiy-pro-zustrich-baydena-i-merkel-viryu-scho-nashi-partneri-spilno-protistoyatimut-agresoru-a-ne-zaokhochuvatimut-yogo

Зеленський про зустріч Байдена і Меркель: вірю, що наші партнери спільно протистоятимуть агресору, а не заохочуватимуть його

 • 21685 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Вірю, що наші партнери спільно протистоятимуть агресору, а не заохочуватимуть його. Таку заяву зробив Президент України Володимир Зеленський перед зустріччю президента США Джо Байдена та канцлера ФРН Ангели Меркель у своєму Twitter, передає УНН.

За словами Зеленського, зустріч Байдена та Меркель може змінити майбутнє Європи.

Цитата

"Цінності, принципи й безпеку не можна обмінювати на економічні інтереси. Вірю, що наші партнери спільно протистоятимуть агресору, а не заохочуватимуть його. І жодного рішення про Україну без України", - написав Зеленський.

Додамо

Канцлер Німеччини Ангела Меркель прибула в США з прощальним візитом перед тим, як залишити посаду.

Згідно з опублікованим порядком денним федеральним урядом Німеччини, основними темами для обговорення будуть: проект "Північний потік-2", питання врегулювання конфлікту на сході України, відносини Росії з Китаєм, а також боротьба з пандемією коронавірусу.

Раніше

Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас заявив про проведення "великої підготовки" до переговорів з США про будівництво газопроводу "Північний потік-2". Він зазначив, що у цих переговорів "хороші перспективи".

Українські Національні Новини

Політика