zelenskiy-pro-zustrich-z-golovoyu-mzs-bakhreynu-govorili-pro-te-yak-mi-mozhemo-razom-nabliziti-mir-dlya-ukrayini

Зеленський про зустріч з головою МЗС Бахрейну: говорили про те, як ми можемо разом наблизити мир для України

 • 380373 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Президент Володимир Зеленський повідомив, що під час сьогоднішньої зустрічі з міністром закордонних справ Королівства Бахрейн Абдуллатіфом бін Рашидом Аз-Заяні вони обговорили як можуть разом наблизити мир для України й повернути спокій і стабільність міжнародним відносинам. Про це він сказав у відеозверненні, передає УНН.

Цитата

«Вранці, після повернення з Нідерландів, провів зустріч із міністром закордонних справ Бахрейну. Це, до речі, перший візит голови зовнішньополітичного відомства цієї країни за весь час наших дипломатичних відносин – із 1992 року», - розповів Зеленський.

Він зазначив, що це ще один аргумент, що світ не лише вірить в Україну, а й бачить, як зміцнюється держава.

«Ми говорили з паном міністром про те, як ми можемо разом наблизити мир для України й повернути спокій і стабільність міжнародним відносинам. Я подякував за незмінну підтримку України й цивілізованих правил, зокрема підтримку на майданчику ООН. Ми говорили про українську формулу миру, і я вірю, що Бахрейн може долучитися до її реалізації», - сказав Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський сьогодні у Києві прийняв міністра закордонних справ Королівства Бахрейн Абдуллатіфа бін Рашида Аз-Заяні.

Українські Національні Новини

Політика