zelenskiy-prokomentuvav-chastkovu-mobilizatsiyu-v-rosiyi

Зеленський прокоментував "часткову" мобілізацію в Росії

 • 171968 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Під час свого вечірнього звернення я Володимир Зеленський прокоментував "часткову" мобілізацію росіян. Про це пише УНН.

Деталі

За словами Зеленського, "часткова" мобілізація це реакція керівництва Росії, яке змінює тактику й намагається втягнути у війну ще більше російських громадян і ресурсів 

Цитата

"Російське рішення про мобілізацію – це відверте визнання, що їхня кадрова армія, яку десятиліттями готували до загарбання чужого, не витримала й посипалась. І тепер через мобілізацію війна Росії проти України для більшості громадян Росії – це не щось там на ТБ чи в Інтернеті, а те, що зайшло в кожен російський дім", — заявив Президент України.

Глава держави зазначив, що будь-які рішення російського керівництва не змінюють для України нічого.

"Нас мають цікавити лише наші завдання. Це звільнення нашої країни, захист наших людей і мобілізація світової підтримки для реалізації наших завдань", — додав Зеленський.

Нагадаємо

21 вересня путін офіційно оголосив початок часткової мобілізації в РФ. Після офіційного оголошення по усій Росії люди повиходили на протести, де було затримано більше 1350людей у 38 містах країни.

Українські Національні Новини

Політика