zelenskiy-prokomentuvav-rozvedennya-sil-u-stanitsi-luganskiy

Зеленський прокоментував розведення сил у Станиці Луганській

 • 17605 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Розведення сил у Станиці Луганській – це надія на завершення гарячої фази війни. Про це у відеозверненні в Instagram сказав Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні відбулась важлива подія – сьогодні в Станиці Луганській відбулось розведення військ з обох сторін. Це зафіксувала і підтвердила Моніторингова місія ОБСЄ. Я вас всіх вітаю. Це, мені здається, перший крок до сталого припинення вогню по всій лінії розмежування, який відбувся завдяки розблокування Мінського процесу", - сказав Президент.

Він висловив думку, що лише час і конкретні кроки зможуть підтвердити, що сторони виконують свої зобов’язання.

"Я не хочу обіцяти, що завтра буде мир, що завтра ми припинимо війну. Але мені здається, що крихка надія на початок завершення гарячої фази війни, ця надія з’явилась. Я тільки хочу попросити вас всіх не піддаватись на провокацію і паніку і дати можливість нашим воїнам, нашій армії і нашим дипломатам виконувати свою потужну і складну роботу. Давайте зберігати спокій – ніякої зради немає. Перемоги, на жаль, поки що теж. Але це – перший наш невеличкий реальний успіх. Вітаю", - сказав він.

Як повідомляв УНН, спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співпраці в Європі (СММ ОБСЄ) в неділю, 30 червня, повідомила, що Україна і сепаратисти самопроголошеної "ЛНР" повідомили про завершення розведення військ в узгодженому районі у станиці Луганській.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Українські Національні Новини

Політика