zelenskiy-proviv-nizku-narad-iz-silovikami-pro-scho-yshlosya

Зеленський провів низку нарад із силовиками: про що йшлося

 • 701164 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів кілька нарад із представниками сектору оборони й правоохоронних органів. Йшлося про посилення державних інституцій України, передає УНН.

Цитата

"Удень я провів кілька нарад із представниками сектору оборони й правоохоронних органів. Тематика, можна сказати, спільна для цих нарад. Це посилення державних інституцій України та захист інституцій від будь-яких спроб ззовні чи зсередини зменшити їхню дієздатність та ефективність", - повідомив Зеленський під час вечірнього звернення.

Додамо

За його словами, це стосується різних напрямів: і кадрової політики, і взаємодії між державними інституціями, і чистоти того, як працюють державні структури.

"Наприклад, на нараді з правоохоронцями була доповідь щодо виявлення й блокування тіньових схем на митниці. Ви бачили протягом цих тижнів відповідні слідчі дії, затримання", - зазначив Президент.

Служба безпеки України, Державне бюро розслідувань, Офіс Генерального прокурора мають значні результати в захисті нашої держави від тих, хто працював на державу-агресора. Будуть і відповідні кроки РНБО, що продовжують нашу лінію захисту держави, резюмував Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс Генпрокурора заявив про викриття масштабних зловживань на митниці

Українські Національні Новини

Політика