zelenskiy-rosiya-maye-nesti-za-teror-pokarannya-scho-postiyno-zrostaye

Зеленський: росія має нести за терор покарання, що постійно зростає

 • 195628 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що викрадення окупантами гендиректора Запорізької АЕС Ігоря Мурашова є одним із проявів абсолютно відвертого російського терору, за який росія як держава-терорист має нести покарання, що постійно зростає, передає УНН.

Деталі

Зеленський розповів, що провів переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном. Сторони обговорили ситуацію на передовій, наші успіхи на фронті. Президент України наголосив, що Макрон чітко підтримав нашу державу й засудив російські псевдореферендуми та спробу анексії нашої території. Також обговорили посилення санкцій проти росії.

"Обговорили ситуацію на Запорізькій атомній станції і викрадення російськими окупантами генерального директора ЗАЕС Ігоря Мурашова. Це черговий прояв абсолютно відвертого російського терору, за який держава-терорист має нести постійно зростаюче покарання", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо 

Зеленський заявив, що ефективна оборона неможлива без хорошої національної освіти, а хорошої національної освіти не буде без ефективної оборони. Ми маємо обидва цих елементи.

Українські Національні Новини

Суспільство