zelenskiy-rosiya-vzhe-vidstrilyala-po-ukrayini-bilshu-chastinu-svogo-raketnogo-arsenalu

Зеленський: росія вже відстріляла по Україні більшу частину свого ракетного арсеналу

 • 116168 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що росія вже випустила по Україні більшу частину свого ракетного арсеналу. Водночас він наголосив, що рф має ще достатню кількість ракет, аби завдавати нових ударів по українських містах та тероризувати мирне населення, передає УНН.

Цитата

"росія вже відстріляла по Україні більшу частину свого ракетного арсеналу. Звичайно, в них іще залишаються ракети. Звісно, вони ще можуть продовжувати ракетний терор проти наших людей. Але те, що вони вже наробили, це точно достатні аргументи для світу, щоб наприкінці визнати російську державу спонсором тероризму, а російську армію – терористичною організацією. Будемо наполягати на цьому й надалі на переговорах з нашими партнерами. Альтернативи такому визнанню просто немає. Тому це – правда. Російська держава стала терористом, і їй не соромно. А якщо не соромно, то це свідомо. А отже, має бути максимальна відповідальність", - наголосив він.

Нагадаємо 

Зеленський заявив, що Україна об’єднала свій народ, політичний світ та медіапростір. Це великі три кроки, які наша Держава зробила для своєї перемоги за подальше історичне існування. Однак тепер вирішальним кроком є потужна зброя, з якою Україна переможе у війні з окупантами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП