zelenskiy-rozpoviv-na-yakikh-napryamkakh-okupanti-zoseredili-naybilshu-aktivnist

Зеленський розповів, на яких напрямках окупанти зосередили найбільшу активність

 • 107364 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні розповів, що зараз найтяжча бойова ситуація на Донбасі. Він наголосив, що окупанти наразі зосередили найбільшу бойову активність на захопленні Бахмута, Попасної, Сєвєродонецька, передає УНН.

Цитата

"Найтяжча бойова ситуація нині – на Донбасі. Бахмут, Попасна, Сєвєродонецьк – на цьому напрямку окупанти зосередили найбільшу активність на цей час. Вони влаштували там бійню й намагаються знищити все живе. Буквально. Ніхто не руйнував Донбас так, як роблять це зараз російські військові", - сказав він.

Зеленський подякував усім нашим воїнам, які утримують позиції та мають хоробрість контратакувати.

"Російські окупанти дуже стараються показати, що вони нібито не віддадуть захоплені райони Харківської області. Не віддадуть Херсонщину, окуповану територію Запорізької області й Донбасу. Десь наступають. Кудись підтягують резерви. Десь намагаються укріпити позиції", - сказав президент.

Додамо 

Зеленський попросив українців працювати для перемоги, допомагати армії та захищати потреби України на всіх міжнародних майданчиках. Він повідомив, що найближчі тижні війни будуть складними.

Українські Національні Новини

Суспільство