zelenskiy-rozpoviv-v-yakomu-formati-khotiv-bi-bachiti-viziti-inozemnikh-delegatsiy

Зеленський розповів, в якому форматі хотів би бачити візити іноземних президентів

 • 12656 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Важливо, щоб лідери інших держав під час візиту в Україну бачили не тільки Київ. Про це сказав Президент Володимир Зеленський журналістам під час візиту на Донбас, передає кореспондент УНН.

"Це був не просто офіційний візит в Україну президента Швейцарії (Симонетти Соммаруги - ред.), це дійсно триденна серйозна зустріч, це діалог, підписання важливих угод. Це підтримка нашого суверенітету і територіальної цілісності. Не просто побачити Київ і поїхати - сьогодні у нас дійсно серйозний візит, в тому форматі в якому ми розраховуємо в Україні, що й будуть наступні зустрічі на високому рівні всіх президентів, які приїжджають в Україну. Для мене особисто важливо, щоб президенти інших країн дивились і бачила Україну, яка - не тільки наш Київ, а бачили різні місця нашої прекрасної України", - зазначив Глава держави.

Нагадаємо, раніше сьогодні Президент України Володимир Зеленський і Президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга відвідали КП “Компанія “Вода Донбасу”.

Українські Національні Новини

Політика