zelenskiy-ruyini-ulamki-voronki-vid-snaryadiv-u-zemli-tse-avtoportret-rosiyi

Зеленський: руїни, уламки, воронки від снарядів у землі – це автопортрет росії

 • 809673 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський підтримав всі громади, які щодня, щоночі зазнають жорстоких терористичних ударів держави-зла. За його словами, руїни, уламки, воронки від снарядів у землі – це автопортрет росії, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні я хотів би підтримати всі ті наші міста й громади, які щодня, щоночі зазнають жорстоких терористичних ударів держави-зла.

Наша Херсонщина й Херсон, якому окупант мститься за свій програш. Наше Запоріжжя. Наші міста Донеччини та Луганщини, які росія прагне просто спалити. Наша Харківщина й Харків. Лише по Харкову й лише від початку цього року – менш ніж за два з половиною місяці – ворог ударив уже більш як сорока ракетами. Нікополь, Марганець – наша Дніпропетровщина. Наша Сумщина. Наша Чернігівщина.

Ракети й артилерія, безпілотники та міномети – держава-зло використовує різну зброю. Але з однією метою. З метою знищити життя й не залишити нічого людського. Руїни, уламки, воронки від снарядів у землі – це автопортрет росії, який вона малює там, де без росії панує нормальне життя", - сказав Президент.

Додамо

Зеленський нагадав, що сьогодні російський обстріл забрав життя людей у Херсоні, які просто пішли в магазин по продукти. Троє українців загинули. 

У Запоріжжі російська ракета вдарила по обʼєкту життєзабезпечення міста. В прикордонних районах окупант обстрілював села, щоб залякати людей, щоб прогнати людей.

"Але росії там не буде. Вона стала синонімом терору й стане прикладом поразки та справедливого покарання за цей терор. Покарання, яке Кремлю не зупинити", - резюмував Президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Офісі Генпрокурора показали наслідки "прильоту" по Запоріжжю

Українські Національні Новини

Кримінал та НП