zelenskiy-sanktsiyi-proti-rf-ye-neobkhidnimi-dlya-svitovogo-poryadku-zhorstkimi-podatkami

Зеленський: санкції проти РФ є необхідними для світового порядку жорсткими податками

 • 10032 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Поки в Україні не буде миру, міжнародні санкції проти Росії має бути збережено. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на 16-й щорічній зустрічі YES, передає кореспондент УНН.

"Ті, хто захищає країну, повинні повернутися переможцями. Ми маємо завершити війну та повернути території. Але я неодноразово казав: єдиний шлях до цього – це дипломатія. Є і потужна та дієва зброя – це санкції. Я не втомлююсь повторювати всім нашим світовим партнерам, які нам допомагають, і я дуже їм вдячний, але іноді вони думають про зняття санкцій. Ви витрачаєте гроші? Серйозно? Вибачте, але ми втрачаємо людей", - сказав Президент.

Він зазначив, що у цивілізованому світі платити податки – нормально, в тому числі задля забезпечення порядку.

"Санкції – це фактично ті самі жорсткі податки, необхідні для світового порядку. Якщо завгодно, це податок заради миру. І поки його не буде відновлено, санкції повинні бути збережені", - підкреслив Глава держави.

Нагадаємо, 12 вересня ЄС офіційно продовжив персональні санкції проти громадян РФ.

ЄС вводить різні види обмежувальних заходів щодо Росії з березня 2014 року у відповідь на незаконну анексію Криму і навмисну дестабілізацію України. Окрім персональних санкцій діють ще економічні санкції, націлені на певні сектори економіки РФ. Також діють введені ЄС обмеження на економічні відносини з анексованим РФ Кримом та Севастополем. Окрім того, у березні 2014 року Рада ЄС вирішила заморозити активи осіб, відповідальних за привласнення українських державних коштів.

Також санкції проти РФ ввели США та інші країни.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Google заплатить Франції майже мільярд євро

     • 21000 переглядiв

    Для щастя України треба подолати ворогів – Зеленський

     • 8824 переглядiв

    Twitter заблокував акаунти Рауля Кастро та Компартії Куби

     • 12818 переглядiв

    Понад 20 тисяч українців перенесли мобільні номери

     • 11718 переглядiв