zelenskiy-situatsiya-na-peredoviy-osoblivo-na-donechchini-ta-luganschini-zalishayetsya-vkray-tyazhkoyu

Зеленський: ситуація на передовій, особливо на Донеччині та Луганщині, залишається вкрай тяжкою

 • 615425 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що ситуація на передовій, особливо на Донеччині та Луганщині, залишається вкрай тяжкою, передає УНН.

Цитата

"Це буквально бої за кожен метр української землі. Маємо розуміти значення цих боїв. Кожен метр, виграний там, – це захист усієї нашої держави. Кожен день, який наші герої вистояли в Бахмуті, у Вугледарі, у Мар’їнці та інших містах і громадах Донбасу, – це скорочення російської агресії на тижні. Саме там зараз відбувається безпрецедентне знищення російського потенціалу. Усе, що ворог втратить на нашому Донбасі, він уже не зможе відновити. І це саме той потенціал російської агресії, від якого в керівництві держави-терориста очікували знищення всієї нашої України", - сказав Зеленський.

Нагадаємо 

Президент України Володимир Зеленський підбив підсумки "Рамштайну". Він наголосив, що є чергові сильні рішення для захисту нашої держави, для зміцнення наших воїнів. Підтверджено партнерами більше ППО. Підтверджено більше танків, артилерії та снарядів.

Українські Національні Новини

Війна