zelenskiy-skazav-scho-ne-boyitsya-obraziti-kolomoyskogo

Зеленський сказав, що не боїться образити Коломойського

 • 17007 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський сказав, що не боїться образити Коломойського і втратити підтримку каналу "1+1". Про це він повідомив в інтерв’ю The New Yorker, передає УНН.

"Не дивлячись на те, що тиск зі сторін Трампа, можливо, закінчився, відносини Зеленського з Коломойським викликають велике занепокоєння. Президент може потребувати відсторонитися від людини, яка сприяла його славі", - йдеться в повідомленні.

В інтерв’ю Зеленський наполягав на тому, що не буде надавати Коломойському ніяких особливих привілеїв, і він буде підштовхувати його, як і інших олігархів, витрачати значну частину своїх статків в соціальні та інфраструктурні проекти.

"Один олігарх уже заплатив за парк машин швидкої допомоги, а інший запропонував нові квартири сім'ям українських військослужбовців", - сказав Зеленський.

За словами Президента, він розповідає кожному олігарху: "Послухай, приятель, минуле закінчилося…Але прийшов час віддати більшу частину своїх грошей на соціальні проекти і реконструкцію Донбасу".

"Він наполягав, що не боїться образити Коломойського або втратити підтримку "1+1", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Міністр фінансів України Оксана Маркарова розповіла, чи отримає бізнесмен Ігор Коломойський 2 млн доларів компенсації, які він вимагає в України.

Українські Національні Новини

Політика