zelenskiy-sudova-sistema-bude-perezavantazhena

Зеленський: судова система буде перезавантажена

 • 24964 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Президент Володимир Зеленський, коментуючи зупинку передачі в концесію Херсонського порту, заявив, що судова система України буде перезавантажена. Про це він сказав журналістам в одному з центрів надання адміністративних послуг під час отримання ID-картки, передає кореспондент УНН.

"У нас складна ситуація з судами. Вона завжди була дуже складна. Вони - особистості в цій країні. Ми зараз з цим боремось. Ми говоримо про захист наших інвесторів. Ви знаєте, що у нас пройшов конкурс через те що ми прийняли закон про концесії. У нас одразу була концесія двох портів. Один з цих портів, який виграли катарці, які заходять на наш ринок, тут же після того, як вони виграли – хтось вирішив через суд, один зі гучних судів, заблокувати їх вхід", - сказав Президент.

З його слів, наразі влада займається налагодженням системи з протидії цьому.

"Ми з вами, я впевнений, ще доживемо до моменту, коли буде перезавантажена судова система. При цьому я знаю, що в Україні є дуже багато порядних суддів, але, нажаль, є і велика кількість проблемних кейсів, які не дають розвиватись Україні, не дають можливості інвестицій, як українських так і західних", - заявив Зеленський.

Як повідомляв УНН, Шостий апеляційний адміністративний суд 3 лютого зупинив дію наказу Міністерства інфраструктури про затвердження результатів та визначення переможцем концесійного конкурсу стосовно держпідприємства "Херсонський морський торговельний порт".

Українські Національні Новини

Політика