zelenskiy-ta-goncharuk-zapisali-videozaproshennya-na-forum-u-mariupoli-dlya-inozemnikh-investoriv

Зеленський та Гончарук записали відеозапрошення на форум у Маріуполі для іноземних інвесторів

 • 12735 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук записали відеозапрошення на форум у Маріуполі, який відбудеться 29 жовтня, для іноземних інвесторів. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт Кабміну.

"Перший інвестиційний форум RE:THINK. Invest in Ukraine з ініціативи Президента України та за підтримки Кабінету Міністрів України відбудеться 29 жовтня в Маріуполі", - йдеться в повідомленні.

На форумі команда Президента продемонструє реалізовані проекти та ті, для яких триває пошук інвесторів, серед яких виділяють відновлення системи водопостачання Донецької області, відновлення електрифікації залізниць у Донецькій та Луганській областях, проект запуску зрошення в Херсоні тощо.

"Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні запросив інвесторів відвідати форум та звернув увагу на символічність вибору міста для проведення заходу. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у своєму запрошенні розповів, які проекти будуть представлені на форумі, та закцентував увагу на важливості проведення RE:THINK саме у Маріуполі", - йдеться в повідомленні.

За словами Зеленського, в Україні знайшли ідеї для інвестицій і на форумі їх планують представити іноземним інвесторам. Інвестиційні ідеї форуму здатні змінити стан регіону шляхом створення нових робочих місць, підвищення інвестиційної привабливості та покращення інфраструктури.

"Навіщо нам RE:THINK? Для того, щоб показати зміни в Україні та поговорити з тими, хто ці зміни робить. Цікаві інфраструктурні та інші інвестиційні проекти в агросфері, ІТ та промисловості будуть представлені на форумі в Маріуполі. Місто вибороло свободу і почало складний шлях від відновлення до розвитку. Це важливий символ того, як може відродитись Україна. Ми запускаємо маріупольський ефект відродження України", - сказав Гончарук.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський повідомив про підготовку проектів-“магнітів” у різних регіонах України, частина з яких буде предствлена на інвестиційному форумі в Маріуполі, який планують провести в кінці жовтня.

Українські Національні Новини

Політика