zelenskiy-tsogo-tizhnya-u-zvitakh-vid-viyskovikh-naybilshu-chastinu-zaymaye-perelik-zvilnenikh-vid-voroga-naselenikh-punktiv

Зеленський: цього тижня у звітах від військових найбільшу частину займає перелік звільнених від ворога населених пунктів

 • 106579 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері –  отримує звіти від наших військових. Цього тижня у звітах найбільшу частину займає перелік звільнених від ворога населених пунктів в рамках нашої оборонної операції, передає УНН.

Цитата

"Найбільш медійною зараз стала історія звільнення Лиману Донецької області. Але успіхи наших воїнів не обмежуються тільки Лиманом. Це, знаєте, така тенденція... Нещодавно хтось десь проводив псевдореферендуми, а коли повертається український прапор – про російський фарс з якимись там папірцями і якимись там анексіями ніхто й не згадує. Окрім, звичайно, правоохоронних органів України. Бо кожен, хто причетний до будь-яких елементів агресії проти нашої держави, буде за це відповідати", - сказав Зеленський.

Нагадаємо 

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко оприлюднив у своєму Telegram-каналі фото, яке свідчить, що українські військові звільнили Торське на Донеччині. Пізніше у Збройних Силах України підтвердили звільнення села Торське.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП