zelenskiy-v-yaponiyi-postaviv-pitannya-schodo-bezvizu-dlya-ukrayintsiv

Зеленський в Японії поставив питання щодо безвізу для українців

 • 10507 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Україна високо цінує рішення Японії щодо пом’якшення візового режиму для громадян, та буде вдячна за продовження розгляду питання щодо безвізового режиму. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у Токіо, повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал глави держави.

"Високо цінуємо рішення Японії щодо пом’якшення з 1 січня 2018 року візового режиму для громадян України. Будемо вдячні за продовження розгляду питання щодо безвізового режиму для українців, особливо напередодні Олімпійських ігор-2020", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, 21-24 жовтня Президент України Володимир Зеленський здійснює робочий візит до Японії для участі у церемонії інтронізації імператора Японії Нарухіто.

Програмою візиту передбачені зустрічі Глави держави з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, керівниками обох палат парламенту Японії, членами японської парламентської асоціації дружби з Україною, керівництвом Японського агентства міжнародного розвитку та Японської асоціації нової економіки, представниками японського бізнесу.

Заплановано також низку двосторонніх зустрічей Президента України з лідерами іноземних країн.

Українські Національні Новини

Політика