zelenskiy-ves-yevropeyskiy-proekt-mishen-dlya-rosiyi

Зеленський: весь європейський проект – мішень для росії

 • 108394 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що росія не планувала обмежуватися виключно Україною, мішенню її агресії був увесь європейський проект, передає УНН.

Цитата 

"російська агресія не мала на меті обмежитися лише однією Україною. Лише руйнацією нашої свободи і нашого життя. Увесь європейський проект – ось мішень для росії", - сказав Зеленський.

Деталі 

Також він підклеслив, що завдання антивоєнної коаліції цілком зрозуміле – швидше завершити війну, розпочату росією. Звільнити нашу землю від загарбників. І гарантувати безпеку Україні, а отже, безпеку демократії та свободі народів на сході Європи.

"Саме тому це не просто моральний обовʼязок усіх демократичних держав, усіх сил Європи – підтримувати прагнення України до миру. Це, власне, стратегія захисту для кожної цивілізованої держави. Тиснути на росію якнайбільше, щоб якнайшвидше відновити мир і безпеку. Щоб якнайшвидше повернути силу міжнародному праву й зупинити катастрофу від застосування права сили. Катастрофу, яка неминуче вдарить по всіх", - додав президент.

Нагадаємо 

Зеленський та Джонсон вважають, що потрібно й надалі посилювати антивоєнну коаліцію проти рф.

Українські Національні Новини

Суспільство