zelenskiy-vidmovivsya-publikuvati-rozmovi-z-putinim

Зеленський відмовився публікувати розмови з Путіним

 • 9930 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що не готовий і не повинен публікувати розмови зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Таку заяву Глава держави зробив під час прес-марафону у четвер, передає кореспондент УНН.

"Я не готовий опубліковувати мої розмови. Я навіть не опублікував мою розмову з паном Трампом (президентом США Дональдом Трампом - ред.). Я – Верховний головнокомандувач, а не телеведучий будь-якого каналу. Я не займаюсь піаром, у мене немає ніяких роздумів з приводу порушувати "червоні лінії". Але тактика є тактика. Стратегія є стратегія. Я не повинен показувати всім свої розмови з тим чи іншим лідером будь-якої країни", - розповів він.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський мав телефонну розмову з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним 11 липня, 7 серпня, а також 7 вересня - на тлі повернення політв'язнів Кремля до України.

29 вересня на сайті українського Президента з'явилися дві петиції із вимогою оприлюднити стенограми всіх телефонних розмов із Путіним

Українські Національні Новини

Політика