zelenskiy-vidvidav-liniyu-frontu-ta-oglyanuv-kpvv-mayorske

Зеленський відвідав лінію фронту та оглянув КПВВ "Майорське"

 • 17628 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. У межах робочої поїздки до Донецької області Президент України Володимир Зеленський відвідав контрольний пункт в’їзду-виїзду "Майорське". Про це повідомляє пресслужба ОПУ, інформує УНН.

"Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко доповів Володимиру Зеленському, що на пункті облаштовано чотири павільйони паспортного контролю на кожному з напрямків руху. Також функціонують два павільйони для проходження паспортного контролю особами, які перетинають лінію розмежування в пішому порядку. Президент оглянув робочі місця працівників пункту", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що Володимир Зеленський ознайомився з порядком пропуску транспортних засобів на КПВВ.

Президент поцікавився, чи надходили звернення від громадян з проханням відновити роботу КПВВ. Голова Держприкордонслужби зазначив, що таких звернень не надходило, проте "Майорське" готове до відновлення роботи за необхідності.

"Фактично ми готові проводити всі контрольні операції. Відстань від КПВВ до лінії розмежування становить 800 метрів", – зазначив Дейнеко.

Також Володимир Зеленський відвідав позиції Збройних сил України на лінії фронту, де поспілкувався з бійцями. Президент вручив військовим державні нагороди.

Як повідомлялося раніше в УНН, Зеленський відвідав базовий табір Головного управління розвідки.

Українські Національні Новини

Політика