zelenskiy-vidvidav-lviv-1

Зеленський відвідав Львів

 • 1069020 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський відвідав з візитом Львівську область. Про це повідомили в Офісі Президента та голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Президент України Володимир Зеленський перебуває з візитом у Львівській області. Він провідав наших захисників, які лікуються в одному з медзакладів", - повідомив Козицький.

Деталі

Зі слів голови ОВА, лікарі розповіли Президентові, з якими травмами найчастіше потрапляють до них пацієнти та скільки часу потрібно на те, щоб вилікувати їх. Президент подякував за працю медикам. Поспілкувався зі захисниками, вручив їм державні нагороди і висловив шану за сміливість та справжню любов до своєї держави.

Як повідомили в ОП, у Львові Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська разом із Президентом Латвійської Республіки Егілсом Левітсом та його дружиною Андрою Левіте вшанували пам’ять українських воїнів, полеглих під час російсько-української війни.

Глави держав і перші леді поклали квіти до могил українських захисників на Полі почесних поховань Личаківського кладовища у Львові.

Українські Національні Новини

Політика