zelenskiy-vidvidav-peredovu-i-zayaviv-pro-neobkhidnist-rotatsiyi-vischogo-ofitserskogo-skladu

Зеленський відвідав передову і заявив про необхідність ротації вищого офіцерського складу

 • 13822 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський відвідав передову в зоні проведення Операції об'єднаних сил та заявив про необхідність ротації вищого офіцерського складу. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

Деталі

Під час робочої поїздки у Донецьку область Президент України Володимир Зеленський відвідав передову в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Глава держави ознайомився з оперативною ситуацією за кількасот метрів від лінії зіткнення та поспілкувався з військовослужбовцями.

Володимир Зеленський відмітив важливість того, що вищий офіцерський склад перебуває на передовій.

Цитата

“Ми говорили з Головнокомандувачем Збройних сил Русланом Хомчаком, щоб відбувалася ротація вищого офіцерського складу. Щоб вони постійно відвідували наших хлопців і дівчат на передовій”, – зазначив Президент.

Нагадаємо

Сьогодні, 11 лютого, Президент України Володимир Зеленський прибув разом з послами країн "Великої сімки" з робочою поїздкою до Донецької області.

За даними штабу операції Об’єднаних сил, уже декілька тижнів поспіль в зоні конфлікту спостерігається збільшення кількості обстрілів з боку бойовиків.

Зокрема варто відзначити, найбільше порушень було зафіксовано протягом доби 6 лютого. Тоді бойовики 13 разів порушили “режим тиші” на Донбасі, за добу серед українських військових п'ятеро поранених та двоє загиблих.

У той же час радник з інформаційної політики української делегації у тристоронній контактній групі Олексій Арестович на початку лютого заявив, що попри порушення режиму тиші, які є, наразі немає підстав говорити про його зрив.

Підстави можуть з’явитись, зокрема, якщо сторони повернуться до ведення бойових дій на не менш ніж два тижні.

Українські Національні Новини

Політика