zelenskiy-visloviv-spivchuttya-ridnim-zagiblogo-biytsya

Зеленський висловив співчуття рідним загиблого бійця

 • 13653 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Під час зустрічі з президентом Республіки Молдова Майєю Санду, Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття рідним, близьким та побратимам у зв’язку з загибеллю українського військового на Донбасі, інформує УНН.

"Вчора, на превеликий жаль, ми зазнали однієї бойової втрати – це наш старший солдат Олег Віталійович Андрієнко. Я хочу висловити щире співчуття його родині, всім рідним, близьким та бойовим побратимам", - підкреслив Зеленський.

Також Президент повідомив, що разом із Санду вони обговорили ситуацію в Придністровському районі Молдови та обмінялися думками, щодо цього питання.

“Зокрема, враховуючи посередницьку роль України у форматі “5+2”. Вкотре хочу підкреслити, що позиція України стосовно придністровського врегулювання є незмінною: ми твердо підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність Республіки Молдова в межах її міжнародно визнаних кордонів”, - зазначив Зеленський.

Відзначимо, що минулої доби, 11 січня, бойовики десять разів порушили “режим тиші” на Донбасі, є загиблий військовослужбовець. 

Додамо, УНН повідомляв, що Зеленський зустрівся з президентом Молдови Санду тет-а-тет. Під час зустрічі з президентом Республіки Молдова Майєю Санду Президент України Володимир Зеленський розповів про нову ціль — будівництво магістралі “Київ — Кишинів”.

Також зазначимо, що Президенти України та Молдови створять спільну Раду.

Українські Національні Новини

Політика